top of page

Veelgestelde vragen

Wat maakt de pindakaas zo bijzonder?

De pindakaas bevat uitsluitend Argentijnse pinda’s, kokosolie en een snufje zout. De Ontbijttafel verwerkt geen andere ingrediënten in het basisproduct. 100 procent natuurlijk dus. Dat betekent gegarandeerd geen druppel palmolie en geen milligram (kunstmatige) smaak-, geur- of kleurstoffen of andere toevoegingen. Gezond en smaakvol dus.

Bij de productie van de verschillende smaken maakt De Ontbijttafel gebruik van de lekkerste ingrediënten. En de toevoeging hiervan heeft geen invloed op de houdbaarheid van de pindakaas (tien tot twaalf maanden). De zeven smaken: naturel, crunchy naturel, dadel kaneel, chilipeper honing-geroosterde pindastukjes, karamel zeezout, crunchy witte chocolade en crunchy pure chocolade. Stuk voor stuk heerlijk smeuïg en verrassend smaakvol.  

Hoe krijg ik mijn eigen pindakaas?

De Ontbijttafel is altijd in voor een goed gesprek. Vul het contactformulier in en we nemen snel contact op.

Hoe ontwerp ik mijn eigen label?

Doen we samen. Op basis van de eigen huisstijl (logo in hoge resolutie) maken wij een ontwerp in zwart-wit. Specifieke wensen? Kom maar op. Dagelijks werk voor ons.

Wat zijn de voordelen van een private label?

Private labels zorgen voor binding met klanten. Bevalt het product, dan keert de klant sneller terug.

Waarom private label?

A-merken voeren de boventoon in de retail. Daar is geen ontkomen aan. De andere kant van de medaille is dat A-merk voedingsmiddelen nauwelijks een emotionele lading hebben. Private labels -eigen naam plus logo- hebben dat juist wèl. Alles wat onder eigen naam in de schappen ligt, roept onmiddellijk sympathie op. Dat smaakt naar meer.  


De belangrijkste zekerheid rond private labels voor koper én verkoper is de voedselveiligheid. De Ontbijttafel neemt die verantwoording als vanzelfsprekend volledig op zich. Het productieproces voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Geen twijfel over mogelijk.  

bottom of page